Ludoteques

DELS ESPANTACRIATURES VALENCIANS

Inspirats en els espantacriatures valencians: el Butoni, l’Home del sac, la Quarantamaula, la Bubota i molts més!

Joc a joc s’introduïren en la pràctica de distintes habilitats i destreses i posarem en ús l’enginy. Practicarem la punteria i el llançament d’objectes, l’equilibri i l’agilitat, i treballarem els valors de l’esforç i la paciència per aconseguir completar cadascun d’ells.


FESTA I FUSTA

Festa i fusta és una Ludoteca feta de fusta i pensada per a fer festa. Una vintena de jocs dinàmics i participatius que pretenen ser un reclam per plenar la plaça i amenitzar la jornada.

Joc a joc s’introduïren en la pràctica de distintes habilitats i destreses i posarem en ús l’enginy. Practicarem la punteria i el llançament d’objectes, l’equilibri i l’agilitat, i treballarem els valors de l’esforç i la paciència per aconseguir completar cadascun d’ells.


JOCS TRADICIONALS

La Ludoteca jocs tradicionals és un recull de jocs Tradicionals que hem anat recopilant amb els anys, fruit de la inquietud per mantenir i promoure els jocs populars i la curiositat per descobrir els jocs d’altres indrets del món.

Fabricats artesanalment amb fusta i material reciclat, podrem trobar els jocs típics valencians com: les bitlles, les anelles i el futbol-xapa; així com propostes d’altres països com el laberint, el genga, la diana japonesa o el bitllar holandés.


CIRC I MALABARS

La LUDOTECA DE MALABARS és una bona alternativa per a gaudir en família, per a que majors i menuts treballen de manera específica habilitats i competències relacionades amb els malabars: una pila de jocs, exercicis i propostes que ens faran aprendre i passar una estona entretinguda.

L’activitat és una molt bona oportunitat d’iniciar-nos i familiaritzar-nos amb els malabars més coneguts: Boles, carioques, mocadors, plats, diables, bastó …etc.i aprendre les tècniques bàsiques de la mà dels monitors.

EN COL·LABORACIÓ AMB SINÈRGIES

Compartir