Cargando Eventos

« Todos los Eventos

ABOCADOR / CATADAU

agosto 21

ABOCADOR

Espectacle de teatre i titelles


Un abocador amb música clàssica, una marieta farta de ser poregosa, una cuc que vol ser forta i veloç, un abellot boig per col·leccionar paraules, una eriçó de mar que endevina el teu passat i un viatge amb granotes, piranyes, meduses i monstres de plàstic .
Aquest és el dia en què els tòpics i típics es barregen per tenir cura de la terra, el mar, els animals i les plantes, però sobretot per veure que el més important és l’amistat.


“Abocador” és una obra de teatre infantil que combina un passeig per la música clàssica amb un treball corporal minuciós.
Conscients que cal fer alguna cosa amb els plàstics que s’acumulen als abocadors i al mar, un grup de bestioles (marieta, cuc, borinot i eriçó de mar) van albirar que entre tots i totes podem fer un món millor.
Aconseguir propòsits no és tasca fàcil, has d’obtenir coneixements a través dels ulls d’altres, fer un viatge, però amb precaució, ja que no tot és tan bonic com el petó d’una granota, la mar amaga perills … piranyes amb dents afilades, meduses que si et toquen et deixen sense alè i un gegant monstre de mar format amb els plàstics que es tiren sense pensar on aniran a parar.
A més aprendrem que no has de jutjar, que la paciència és una gran virtut, que el coneixement és la base per al futur i que podem aconseguir els nostres propòsits sent perseverants i tolerants.

 

Detalles

Fecha:
agosto 21

Local

Catadau
Catadau, Valencia 46196 España + Google Map

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *