Pasacalles / Ludotecas


CERCAVILA ESPANTACRIATURES

Els espantacriatures valencians ixen al carrer per espantar i fer riure als xiquets i xiquetes que no tinguen por. L’home del sac trau caramels de les orelles, la Quarantamaula no llança pedres sinó llepolies, l’Encantada fa bambolles, el perol de la bruixa roina, acompanyada de fades i donyets, cuina les pors…

Tot això i moltes bogeries més ens esperen en la cercavila dels personatges més famosos de l’imaginari popular valencià. El grup “Gatzara” o “El ball de Sant Vito” acompanyen als personatges amb música tradicional.


CERCAVILA DISPARATARIO CIRC

Un circ desbaratat on la carpa és una dona alta i bella, els domadors s’han transformat en lleons, el trapezista s’ha fet tan xicotet que cap en un mini teatre de titelles, el malabarista camina sobre una gran bola, la pitonissa endevina passat, present i futur i un cèrcol gegant gira i gira sense parar! Acompanyats per la música del grup Gatzara. Una cercavila molt divertida! Per tota la família!


LUDOTECA ESPANTACRIATURES VALENCIANS

Inspirats en els espantacriatures valencians: el Butoni, l’Home del sac, la Quarantamaulala Bubota i molts més!

Joc a joc s’introduïren en la pràctica de distintes habilitats i destreses i posarem en ús l’enginy. Practicarem la punteria i el llançament d’objectes, l’equilibri i l’agilitat, i treballarem els valors de l’esforç i la paciència per aconseguir completar cadascun d’ells.


FESTA I FUSTA

Festa i fusta es una ludoteca hecha de madera y pensada para una fiestaUnos veinte juegos dinámicos y participativos que pretenden ser un reclamo para llenar la plaza y amenizar la jornada.

Juego a juego nos introduciremos en la práctica de distintas habilidades y destrezas y pondremos en uso el ingenioPracticaremos la puntería y el lanzamiento de objetos, el equilibrio y la agilidad, y trabajaremos los valores del esfuerzo y la paciencia para conseguir completar cada uno de ellos.


JOCS TRADICIONALS

La La Ludoteca juegos tradicionales es una compilación de juegos Tradicionales que hemos ido recopilando con los años, fruto de la inquietud para mantener y promover los juegos populares y la curiosidad para descubrir los juegos de otros lugares del mundo..

Fabricados artesanalmente con adera y material recicladopodremos encontrar los juegos típicos valencianos como: les bitlles, les anelles y el futbol-xapa; así como propuestas de otros países como el laberinto, el genga, la diana japonesa o el billar holandés.


CIRC I MALABARS

La LUDOTECA DE MALABARS és una bona alternativa per a gaudir en família, per a que majors i menuts treballen de manera específica habilitats i competències relacionades amb els malabars: una pila de jocs, exercicis i propostes que ens faran aprendre i passar una estona entretinguda.

L’activitat és una molt bona oportunitat d’iniciar-nos i familiaritzar-nos amb els malabars més coneguts: Boles, carioques, mocadors, plats, diables, bastó …etc.i aprendre les tècniques bàsiques de la mà dels monitors.

En colaboración con SINÈRGIES

Compartir